Kalamata -og Grønne Halkidikioliven
Kalamata Oliven 500ml Kalamata Oliven uten stein 500ml Grønne Oliven 500ml Grønne Oliven uten stein 500ml Grønne Oliven fylt med Jalapenjos 500ml Grønne Oliven fylt med Hvitløk 500ml Grønne Oliven fylt med Paprika 500ml Kalamata og Grønne Oliven uten stein 500ml
Sort Oliven uten stein 500ml
Kalamata Oliven 1000ml Kalamata Oliven uten stein 1000ml Grønne Oliven uten stein 1000ml Grønne Oliven fylt med Mandel 1000ml Grønne Oliven fylt med Paprika 1000ml Grønne Oliven fylt med Hvitløk 1000ml Kalamata og Grønne Oliven uten stein 500ml Grønne Oliven uten stein marinert med Hvitløk og urter 500gr Grønne Oliven uten stein marinert med Chili 500gr Kalamata Oliven uten stein 10kg i saltlake.
Kalamata Oliven med stein 12kg i saltlake.Grønne Oliven uten stein 10kg i saltlake.
Grønne Oliven med stein 12kg i saltlake.
Kalamataoliven
Kalamon- og Kalamataoliven er som regel mørkelilla, nesten svarte, og er formet som mandler og den er det mest kjente olivensorten i Hellas.
Olivenene håndteres varsomt når de høstes.
For ikke å skade trærne høstes de ofte for hånd, hvilket tar tid. Den varsomme behandlingen av olivenene kan kjennes i hver bit.
Grønne Halkidikioliven
Grønne store oliven fra Hellas er det mest Halkidikioliven. Halkidikioliven er med sitt fyldige fruktkjøtt en syrlig og lett sprø oliven, men med mild smak. Denne kommer, som navnet avslører, fra Halkidiki i Nord Hellas. Olivenene høstes i september og oktober.